Отборът на Манчестър Сити победи тима на РБ Лайпциг с 3:2

...
Отборът на Манчестър Сити победи тима на РБ Лайпциг с 3:2
Коментари Харесай

Страхотен обрат срещу РБ Лайпциг осигури първото място на Манчестър Сити в група G

Отборът на Манчестър Сити победи отбора на Република България Лайпциг с 3:2 в мач от 5-ия кръг на група " G " от Шампионската лига. " Гражданите " направиха впечатляващ поврат, откакто изоставаха на полувремето с 0:2, след  двата гола на Лоис Опенда (13`, 34`). След почивката обаче Ерлинг Холанд (55`), Фил Фоудън (70`) и Хулиан Алварес (87`) вкараха три попадения, с цел да дарят триумфа на тима си.

Германците могат да съжаляват, че не победиха освен поради пропиления задатък от два чисти гола, само че и тъй като Фабио Карвальо се разписа при резултат 2:2, само че съдията анулира гола поради засада.

Двубоят бе директен конфликт за първото място, откакто и двата тима си бяха подсигурили присъединяване във етапа на директните елиминации. " Гражданите " към този момент са недостижими на върха с цялостен комплект точки и 6 пункта пред своя противник. Така момчетата на Джосеп Гуардиола ще опитат да завършат грпите без 100-процентов актив от победи, в случай че в заключителния си мач победят сръбския първенец Цървена Звезда.

В другия мач от групата швейцарският Йънг Бойс победи Цървена Звезда с 2:0 и си обезпечи място в шампионата Лига Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР